Partneri

 

U skladu sa željom da klijentima ponudimo više opcija, ostvarili smo partnerstva sa sljedećim tvrtkama:

Microsoft

Microsoft je najveći svjetski proizvođač softvera, no najpoznatiji su po svom operativnom sustavu Windows, paketu uredskih programa Office i internetskom pregledniku Internet Explorer. Tvrtka se zadnjih godina (brojnim akvizicijama) transformirala u, kako to sami kažu, Tvrtku za uređaje i usluge. Usluge u Oblaku (Cloud Services) su važan dio Microsoftove strategije te na tom polju imaju jake proizvode kao što su Office 365 i Azure. Sistemaš d.o.o. je certificiran za rad sa Windows serverskim i klijentskim operativnim sustavima te Microsoft Office 365 uslugama.

Intel Security (McAfee)

Intel Security (McAfee) je kupovinom tvrtke McAfee postao najveći svjetski proizvođač sigurnosnih informatičkih proizvoda i rješenja. Trenutno nudi na tržištu više od 100 raznih proizvoda i rješenja, a kvalitetu potvrđuje iz godine u godinu pozicionirajući se kao lider u analizama svih relevantnih analitičkih tvrtki. Sistemaš d.o.o., kao Solution Provider – Gold partner, je ovlašten za prodaju i implementaciju Intel Security (McAfee) proizvoda i rješenja.

Kaspersky

Kaspersky Lab je jedan od najbrže rastućih proizvođača sigurnosnih informatičkih proizvoda i rješenja, u kategoriji endpoint protection (antivirus, anti-spyware, personal firewall, application control, …) redovito je među najbolje ocjenjenim od strane najvećih IT konzultantskih tvrtki (Gartner, IDC, Forrester). U javnosti poznati i po tome što su prvi otkrili neke od najsofisticiranijih prijetnji (Flame, Gauss, miniFlame, RedOctober, NetTraveler, …). Sistemaš d.o.o. je ovlašten za prodaju i implementaciju Kaspersky proizvoda i rješenja.

Veeam

Veeam je tvrtka koja razvija proizvode za sigurnosnu pohranu podataka (backup) i softver za upravljanje za VMware i Hyper-V virtualna okruženja. Poznati su po inovativnim proizvodima i po postavljanju novih standarda zaštite i upravljanja virtualizirane infromatičke infrastrukture. Sistemaš d.o.o. je Veeam Service Provider i ovlašten je prodavati i implementirati Veeam proizvode.

Amazon

Amazon, vjerojatno najpoznatiji po svojoj internetskoj trgovini, nudi velik izbor Usluga u Oblaku putem svoje platforme Amazon Web Services (AWS). Najpoznatije IT konzultanske kompanije se slažu kako je AWS bez premca najbolji u kategorijama Cloud Infrastructure as a Service i Public Cloud Storage Services. Neke od najčešće korištenih usluga su Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) – virtualni serveri i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) – pohrana podataka u Oblaku. Mi vam, kao Amazon Consulting Partner, možemo pomoći da iskoristite razne mogućnosti koje AWS pruža.

Kingsoft

Kingsoft Corporation Limited jedna je od najvećih softverskih tvrtki u Kini čiji je najpoznatiji proizvod WPS Office (prethodno pod imenom Kingsoft Office). WPS Office se redovito nalazi pri vrhu lista kao jedna od najboljih alternativa Microsoft Office-u i etiketiran je kao njegov blizanac. Proizvod se sastoji od aplikacija Writer, Spreadsheets i Presentation. Ono što dodatno privlači klijente je višestruko povoljnija cijena u odnosu na Microsoft Office. Sistemaš d.o.o. je ovlašten za prodaju WPS Office-a u Hrvatskoj.

Klijenti

 

Tvrtke koje su nam povjerile brigu o svom informatičkom sustavu:

3LHD

Jedan od vodećih arhitektonskih ureda u Hrvatskoj, poznat po brojnim nagradama i ured koji svoje projekte danas izvodi i u Švicarskoj, Kanadi, Kini te zemljama regije. Studio 3LHD nam je ukazao povjerenje od samog početka naše tvrtke što posebno cijenimo.

C.I.A.K.

Grupacija CIAK tvrtka je s 24 godine iskustva u području prodaje i distribucije raznih roba u automotive segmentu, proizvodnji komponenti za akumulatore i ostale tipove olovnih baterija, te zbrinjavanju opasnog otpada. Tvrtka posluje na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, uz konsolidirani prihod od 110 milijuna eura i 920 zaposlenika. Prisutna je na preko 100 maloporodajnih lokacija, a najpoznatije tvrtke koje sačinjavaju grupu su CIAK Auto – rezervni dijelovi za osobna vozila, CIAK TRUCK – rezervni dijelovi za gospodarska vozila, CIAK – zbrinjavanje opasnog otpada i proizvodnja komponenti za akumulatore te distribucija CIAK Starter akumulatora.

Keindl Sport

Keindl Sport već 17 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Distributeri su najjačih biciklističkih brendova i nude široku ponudu opreme za profesionalno i rekreativno bavljenje biciklizmom.

Klio

Tvrtka koja posluje više od 20 godina u dva odvojena segmenta: proizvodi za elektrostatsku plastifikaciju metala te proizvodi za graviranje, izradu štambilja, direktan tisak i izradu znakova. Klio zastupa vodeće inozemne tvrtke u svom području djelovanja te se bavi veleprodajom njihovih proizvoda.

A&B

Tvrtka A&B specijalizirani je zastupnik i distributer vrhunske opreme i reagensa u području mikrobiologije, patologije, citologije, dermatologije, imunologije i potpomognute oplodnje.
Zahvaljujući prepoznatoj kvaliteti rada, ostvarena su dugogodišnja partnerstva sa svjetskim proizvođačima laboratorijskih proizvoda i sklopljeni ugovori o ekskluzivnoj distribuciji za hrvatsko tržište. Svojim klijentima, među kojima su gotovo sve zdravstvene ustanove u Hrvatskoj, veterinarski instituti, prehrambena i farmaceutska industrija, fakulteti, privatni laboratoriji, osiguravaju visoku i postojanu kvalitetu usluge.

Vitality International Products

Vitality International Products se bavi distribucijom medicinski relevantnih probiotika i prirodnih dodataka prehrani ortomolekularne medicine, a započela je s radom u Hrvatskoj 2006. godine kao tvrtka-kći austrijske tvrtke Vitality International Products GmbH. Svi preparati su bez nuspojava i kontraindikacija, bez negativnih reakcija i bilo kakvih neželjenih posljedica po ljudsko zdravlje. Prednost im je što su prikladni za dijabetičare, alergičare, osobe s autoimunim bolestima, osobe intolerantne na gluten i laktozu, novorođenčad i malu djecu, trudnice, vegetarijance, za osobe s vjerskim i kulturnim zahtjevima te su dostupni diljem Hrvatske u ljekarnama, biljnim drogerijama i trgovinama zdrave hrane.

Eurocom

Tvrtka koja se od 1992. g. bavi veleprodajom i distribucijom školskog i uredskog pribora, promotivnih i darovnih artikala. Eurocom u ponudi ima mnoge poznate svjetske brandove kao što su: Pentel, Belmil, Casio, Fruit of the Loom, Koh-i-noor, Milan i drugi. Zahvaljujući kvaliteti rada tvrtka je osigurala licence Disney, Marvel, Star Wars, FC Barcelona i Real Madrid za koje samostalno dizajnira i kreira konačni proizvod. Osim distribucijom, Eurocom se bavi i proizvodnjom vlastitih robnih marki i nudi program izvrsne kvalitete koji se osim na tržištima zemalja ex-YU nakon ulaska Hrvatske u EU može naći i u Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, itd.

Neoinfo

Neoinfo je osnovan 2006. godine i od tada nudi tržištu usluge kvalitetnog razvoja softvera i vezanih djelatnosti (analiza poslovnih procesa, razvoj arhitektura, podršku prilikom instalacije i održavanja softvera, obuke korisnika i slično), što su si na početku i zadali kao osnovni cilj. Sklopili su partnerstva s Microsoftom i IBM-om te u radu podjednako koriste dvije danas najraširenije softverske tehnologije: Microsoft .NET i Java. Najpoznatiji su im proizvodi Moji računi i Adeo ERP sustav.

Abeceda Zaštite

Tvrtka Abeceda Zaštite pruža širok spektar usluga u područjima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, energetskog certificiranja i projektiranja. Zahvaljujući uloženom naporu da pruži svojim klijentima što kvalitetniju uslugu, Abeceda Zaštite je u kratkom roku stala uz sam bok renomiranim tvrtkama iz svog područja djelovanja. To dokazuje i stalni rast broja klijenata te sa ponosom ističu kako danas rade za više stotina klijenata od kojih navode samo neke: KIKA namještaj d.o.o., Tvornica Kruha Zadar d.o.o, Elektroda Zagreb d.d., Mozaik knjiga d.o.o., Zagrebačka banka d.d., HEP d.d., Trast d.d., Epta d.o.o., AC Nielsen d.o.o., KB „Sveti duh“ i mnogi drugi.

Poloplus

Tvrtka Poloplus je specijalizirana za uvoz, izvoz i distribuciju kemikalija visoke čistoće kao i medicinskih uređaja, reagensa i medicinske opreme za medicinsko biokemijske laboratorije. Nalaze se na adresi Heinzelova 15a, Zagreb. Kontakt telefon: 01 2396 875.

Kapital konto

Kapital konto uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo niz godina mnogim hrvatskim poduzećima i obrtnicima te ostalim fizičkim osobama koje su obavezne voditi poslovne knjige. Pružaju niz usluga iz financijskog i robno-materijalnog knjigovodstva te kadrovske evidencije. Ured je na adresi Jurišićeva 19, Zagreb. Kontakt telefon: 01 7888 988.

HSM informatika

HSM informatika je regionalni distributer mnogih vodećih svjetskih proizvođača softverskih i hardverskih rješenja. Svojim korisnicima nudi prezentacijska, projekcijska i profesionalna av rješenja, rješenja za interaktivnu edukaciju, poslovanje u oblaku i upravljanje elektroničkom dokumentacijom, te rješenja za kreativnu industriju. Iz svih navedenih područja, tvrtka korisnicima pruža cjelovita rješenja u vidu stručnog savjetovanja, edukacije, prodaje i tehničke podrške.

Primark

Primark d.o.o. djeluje na polju implementacije industrijskih sustava označavanja visokog tehnološkog nivoa, te ekskluzivno zastupa tvrtke: DOMINO, MECTEC, TOSHIBA TEC, TELESIS, LXE, ARCA, OPENDATE, EASYPRINT i dr. koje svaka na svom području predstavljaju sam tehnološki vrh svjetske ponude. Primark je ekskluzivni zastupnik navedenih tvrtki za područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Maras

MARAS d.o.o. je ovlašteni zastupnik poznatog brenda SAMSONITE još od 1994. godine. Danas su osobito poznati zahvaljujući uspješnom lancu od 15 maloprodajnih trgovina u Hrvatskoj u kojima se, osim Samsonite-a, nalaze i brojni vrhunski brendovi kao Rimowa, Piquadro, Heys, Calvin Klein, Lacoste, Hedgren, Pepe Jeans, Knirps i mnogi drugi. Tvrtka ima preko 70 djelatnika, a od 2016. godine postali su generalni zastupnici za kompaniju Samsonite za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.
Ukoliko često putujete, poslovno ili s obitelji, MARAS trgovina je poželjno mjesto koje treba posjetiti prije putovanja.

Palijan

Palijan d.o.o. je projektni ured koji se bavi projektiranjem građevinskih konstrukcija i s vremenom su se specijalizirali za projektiranje nosivih čeličnih, spregnutih i armiranobetonskih konstrukcija.

Palace Hotel Zagreb

Palace Hotel Zagreb, smješten u centru grada u palači podignutoj neposredno uz stari gradski park, s radom je započeo još 1907. godine kao prvi profesionalno organizirani hotel u Zagrebu. Hotel danas objedinjuje udobnost suvremenog načina stanovanja s toplim retro chic ugođajem kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer.

Stega Tisak

Za vrhunske rezultate treba vam Stega!
Stega Tisak već 25 godina prepoznata je kao tiskara koja može odgovoriti i na najzahtjevnije ideje.
Ovogodišnja nagrada The Best of Show za reprezentativni tiskarski proizvod, za tisak i izradu knjige Metaphoria potvrđuje mogućnosti Stega tiska, posebno u produkciji najzahtjevnijih tiskarskih proizvoda.
Tiskarski proizvodi su svuda oko nas, a suradnja sa najzahtjevnijim i najjačim oglašivačkim agencijama, kreativnim direktorima i klijentima u direktnom poslovnom odnosu, sa sigurnošću tvrdimo da je tiskarski proizvod važan i neizbježan alat komunikacije s tržištem. Posebno u području direktnog marketinga i product placement-a. Knjige, plakati, katalozi, brošure, letci, sredstava direktne komunikacije za prodajna mjesta.
Stega je jedna od prvih tiskara koja je uvela sve certifikate i koja od samih početaka polaže veliku pažnju na najviše poslovne i ekološke standarde i koja je bila među prvima koji su se odvažili i upustili u ozbiljne investicije u novi pogon i nove tehnologije. Točnije tiskarski stroj najnovije generacije KBA RO 105-5+L+2ALV, s in-line praćejem obojenja, povećanjem kvalitete i produktivnosti, a sve s ciljem kontinuiranog praćenja potreba Klijenata i još više efikasnosti.
Stega u svom portfoliu ima više od 200 domaćih i inozemnih klijenata, a osim redovnog poslovanja podržava i važna strukovna događanja poput ovogodišnjih Dana komunikacija, U sklopu kojih je osim podrške u svim segmentima tiskarskih proizvoda, Stega bila i pokrovitelj natjecanja Young Lions Croatia, važnog za mlade talentirane kreativce jer im pobjeda otvara mogućnost odmjeravanja snaga s kolegama iz čitavog svijeta.

TEXO

Osnovani 2002.g. sa sjedištem u Samoboru, Texo trgovina d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost veleprodaja raznih vrsta samoljepljivih traka, folija i brtvila za vrata i prozore, a posebno izdvajaju program zaštitnih krep traka i traka za pakiranje.
Tijekom proteklih godina predanog rada razvili su se u vodećeg distributera samoljepljivih traka u Hrvatskoj, što je dovelo do osnivanja TEXO branda početkom 2007.godine. TEXO trake i folije proizvode renomirane europske tvrtke što je jamstvo kvalitete.

Insig2

Insig2 je tvrtka specijalizirana za integrirana sigurnosna rješenja te rješenja i usluge povezane s digitalnom forenzikom. INsig2 sigurnosna rješenja objedinjuju sklopovske i programske platforme, zbog čega su u mogućnosti pružiti usluge integracije tvrtkama u područjima logičke i tehničke zaštite. Na području digitalne forenzike pružaju širok raspon usluga, od savjetovanja i obrazovanja do opremanja laboratorija, pri čemu uvijek prate najnovije tehnologije.
Od 2002. INsig2 pruža usluge i za privatni i javni sektor: tijela za provedbu zakona, obrambene snage, pravna tijela, međunarodne organizacije, tehnološki sektor, bankarske institucije, farmacija, javno zdravstvo i još mnogo toga.
Njihovo iznimno iskustvo i znanje im omogućava da prepoznaju potrebe i zahtjeve klijenata i osiguraju im najbolje rješenje. Profesionalne usluge i zadovoljstvo klijenata njihov je primarni cilj!

Kofein

Kreativna agencija Kofein, osnovana 2012. godine, u kratkom je roku postala ozbiljan konkurent na tržištu kreativnih agencija i pozicionirala se među najvećim imenima „zanata“. Stalna su kreativna i operativna podrška u oglašivačkim aktivnostima velikih kompanija, kao što su dm-drogerie markt, Metro Cash&Carry centar i drugi, a značajan medijski uspjeh ostvarili su suradnjom s Hrvatskom poštanskom bankom i kampanjama „Ideeeš“ za karticu za mlade te „Nešto sa strane“ za otvorenu oročenu štednju.
Svaki projekt na kojem rade u Kofeinu usmjeren je na kreaciju branda koji uz povećanje vidljivosti ima i stvaran i pozitivan efekt na njegovo poslovanje i percepciju branda.

Atellior

Atellior je međunarodni arhitektonski studio s uredima u Londonu i Zagrebu, specijaliziran za arhitekturu i dizajn interijera luksuznih hotela i rezidencijalnih prostora. Njihove usluge obuhvaćaju usluge dizajna interijera od idejnog rješenja, preko izrade tehničkih podataka, nadzora gradilišta do specifikacije namještaja i opreme, ali također uključuju i sveobuhvatna projektantska rješenja od masterplanninga do nadzora gradilišta.

CompanyWall

CompanyWall business portal preuzima ulogu vašeg osobnog pomoćnika i postaje glavni izvor poslovnih informacija na kojeg se u svakom trenutku možete osloniti. Iscrpna je to baza podataka koja sadrži sve registrirane tvrtke na području Republike Hrvatske, kao i informacije o njihovom poslovanju. Na raspolaganju vam je realna slika financijskog stanja dobavljača, klijenata, poslovnih partnera ali i konkurencije. Baza podataka redovito se ažurira te možete biti sigurni da ćete u svakom trenutku imati provjerene uvide u transakcijske račune, kao i vidjeti nalazi li se tvrtka u blokadi ili je iz nje izašla. O svakoj promjeni i upisima u registar biti ćete redovito obaviješteni elektronskom poštom.

Globelink EG Sol

Globelink pruža sveobuhvatne usluge u pomorskom, cestovnom i zračnom prijevozu od/do bilo koje destinacije u svijetu. Misija im je osloboditi Vas svih briga i obveza s obzirom na uvoz/izvoz, priskrbiti Vam svu potrebnu dokumentaciju i organizirati prijevoz. I ono što im je najvažnije je konačan rezultat: dostava robe na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme.

Oranjegroep Services

Oranjegroep Services je specijalizirana tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije I građevine za razne zahtjevne projekte svojih klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj I Belgiji i sastavni je dio ORANJEGROEP Holding koja raspolaze sa preko 600 strucnih djelatnika za velik broj djelatnosti.

Černelić

Černelić je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, specijalizirana za projektiranje i opremanje raznih vrsta interijera – ureda, hotelskih i ugostiteljskih objekata, obrazovnih institucija i javnih prostora. Misija im je jednostavna: Učiniti vaš ured, stan, trgovinu, restoran ili hotel boljim, udobnijim i funkcionalnijim.

Arena Centar

Arena Centar je najmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije u regiji koji je smješten uz Arenu Zagreb. Arena Centar je dom 10 velikih, više od 200 srednjih i manjih trgovina te Interspara, najvećeg hipermarketa u Hrvatskoj. Na dva kata smjestilo se više od 200 trgovina uključujući dva najveća globalna svjetska maloprodajna lanca: Inditex i H&M. Najbolji centar zabave u Hrvatskoj nudi 10 multiplex dvorana Cinestar kina, prvo regionalno IMAX kino, Gold Class i kino 4DX Exclusive, Game World Casino i dječju igraonicu Carpyland. Arena Centar je i vrhunsko gastronomsko odredište koje obuhvaća 8 kafića i 10 restorana sa širokim izborom jela domaće, azijske, orijentalne i mediteranske kuhinje.