Savjetovanje, licenciranje, prodaja

 

Kako bi briga o informatičkom sustavu za naše klijente bila cjelovita, savjetujemo i osiguravamo potrebnu informatičku opremu (hardver i softver).

Savjeti kojima vam možemo pomoći su višestruki:

  • „Snimkom stanja“ vašeg informatičkog sustava možemo ukazati na potencijalne probleme te pružiti savjet za njihovo rješavanje.
  • Prema vašim potrebama pobrinut ćemo se za nabavu odgovarajuće informatičke opreme i programa.
  • Pomoć vašim zaposlenicima u savladavanju informatičkih alata.

Analiza inf. sustava / savjetovanje

Nabava hardvera/softvera

Edukacija zaposlenika

Analiza informatičkog sustava i savjetovanje

„Snimkom stanja“ vašeg informatičkog sustava možemo ukazati na potencijalne probleme te pružiti savjet za njihovo rješavanje.

Do posezanja za analizom informatičkog sustava, u većini slučajeva, dolazi tek nakon dugotrajnih problema u stabilnosti informatičkog sustava korisnika. Problemi nastaju kada se na samom početku informatička oprema ne instalira na kvalitetan način, a kroz održavanje sustava otklanjaju se posljedice, a ne i uzroci. Tada potreba za intervencijama postaje sve češća. Na takav način klijent plaća više nego kod kvalitetne i pravodobne brige o sustavu.

Ako ste se prepoznali u opisanoj situaciji obratite nam se kako bi, nakon analize vašeg informatičkog sustava, dobili konkretne kratkoročne i dugoročne savjete o rješavanju vaših problema sa sustavom.

 

Nabava hardvera i softvera

Prema vašim potrebama pobrinut ćemo se za nabavu odgovarajuće informatičke opreme i programa.

Usluga nabave informatičke opreme je usko vezana uz savjetodavne usluge. Često je slučaj da tvrtke ulažu u hardver i softver bez prethodne konzultacije sa stručnim osobama, nakon čega se oprema pokaže neadekvatnom (preskupom ili nedovoljno kvalitetnom) za njihove potrebe.
Odgovarajuće licenciranje softvera, u posljednje vrijeme pokazalo se kao veliki izazov pri projektiranju informatičke infrastrukture i nabavi informatičke opreme.

Pomoći ćemo vam da izaberete najpovoljniji način za nabavu licenci, koje odgovaraju vašim potrebama. Informatičku opremu nabavljamo isključivo nakon konzultacija i upoznavanja s vašim potrebama.

 

Edukacija zaposlenika

Nudimo pomoć vašim zaposlenicima u savladavanju informatičkih alata.

Većina korisnika svjesna je brzog tempa promjena u IT industriji te koliko je truda i energije potrebno uložiti u praćenje novih tehnologija i programa.
Većina ljudi nema želju proučavati novije verzije programa već im je cilj u što kraćem roku savladati rad u programu kako bi mogli raditi svoj posao. U takvim situacijama nudimo kratke i specifične edukacije koje će pomoći vašim zaposlenicima bržim savladavanjem programa kako bi ga koristili u svojem osnovnom poslu.
Organiziramo i edukaciju vezano uz uvođenje novih programa i tehnologija te ju prilagođavamo vašim zaposlenicima i njihovim potrebama.

Takve edukacije višestruko su korisne, kako za klijente tako i za nas.